Caroline tränar (?!)

Jag har börjat träna. Den sista i världen man trodde skulle gymma och sånt. Men nu blev det så. Och jag älskar det.

Bodypump

Kategori: Kroppsligt, Mat, Pass, Träning

Ja, bodypump är mina favoritpass. Och jag älskar instruktören Linnea på Campushallen. Hon är väldigt bra!
 
Men ja, här har jag inte tid att sitta och skriva hela kvällen, så lite kort:
 
- Jag hatar knäböj (benböj? Fan heter det?).
- Är det meningen att det är knäna som ska tycka att det är jobbigt när man knäbenböjar? Har jag dåliga knämuskler? Har man ens muskler i sina knän? För det är inte jobbigt för resten av benen, inte med de vikter jag fegar med. Och så jävla svaga ben har jag faktiskt inte.
- Eh.
- Jag gillar rygg- och armövningar.
- Jag älskar att träna, och jag ogillar verkligen att jag inte har tillfälle till att göra det så ofta som jag vill. Saknar det verkligen de veckor jag har dottern, och inte kan träna på kvällarna. Har inte kommit på någon lösning på detta än.
- Jag gillar magövningar också. Fast det är förjävla svårt att göra det vi gör, och samtidigt trycka ner svanken i golvet, som instruktören säger att man ska göra. Jättesvårt.
- Herregud vilken sjuk jävla skillnad det blir i vad man orkar om man ätit ordentligt på dagen. Jag dog inte ens yrseldöden idag när vi höll på och hoppa, utan kunde faktiskt göra det jag skulle utan några större problem. Vet inte om det är matens förtjänst, tycker ändå att jag för det mesta brukar äta bra, men.. Äh, jag vet inte. Bra iaf.
 
JAJA, nu ska jag ut och cykla i kall luft med blött hår och bli förkyld så jag inte kan träna på ett par veckor. Sjukt bra plan, jag vet.
 
Imorgon ska jag premiära att ut och springa.