Caroline tränar (?!)

Jag har börjat träna. Den sista i världen man trodde skulle gymma och sånt. Men nu blev det så. Och jag älskar det.

Klädsel

Kategori: Prylar, Träning

En sak jag tänkt på flera gånger när jag varit och tränat, det är vad folk har på sig. Nä, jag har väl inte så jävla mkt viktigare saker att fundera över när jag leker med crosstrainer. Man har bra utsikt därifrån med, så.. Tja. Det är titta på folk eller stirra sig blind på tid/distans/kaloriräknare. Jag vet vad jag väljer. Om jag inte är svintrött och är inne på de sista minuterna och bara vill att de ska ta slut.
MEN I ALLA FALL! Folk. Kläder. Vad tjejer som är på gymmet har på sig är väldigt enkelt. Inga konstigheter. Nästan alla har långa tajts och linne. En del har istället knälånga tajt, eller tshirt. Jag själv har alltid linne och antingen långa eller knälånga tajts. Funkar bra, liksom. Bekvämt, funktionellt. Toppen.
 
Men männen på gymmet! Vad fan håller de på med? De flesta är inge konstiga, de har typ shorts och tshirt. Jag har inget att säga om det. Känns rimligt, liksom. En del har tshirt och träningsbyxor. Inget konstigt. Jag beundrar de män som är så bekväma med sig själva att de vågar ha på sig tajts.
Och så finns det de som har mjukiskläder. Jag kan typ acceptera de som har tshirt och mjukisbyxor, antar att man kan frysa lite om man bara står och dricker vatten och lyfter ngt tungt lite sporadiskt. Men att ha det när man faktiskt anstränger sig? Blir det inte väldigt varmt? Ännu värre är de som har ngn typ av hoodie på sig. Lite konstigt i kombination med shorts, jättemärkligt i kombination med mjukisbyxor. Måste ju bli jättevarmt? Jag har inget emot hoodisar som så, jag har en på mig precis just nu, när jag sitter still i min ganska kyliga lägenhet. Då kan man ha det på sig. Men när man tränar? Måste bli jättevarmt.
Och så de som tar det ännu ett steg längre,och faktiskt har luvan på sig?! Vad fan? Varför? Det är bara orimligt. ORIMLIGT SÄGER JAG! Ja. Konstigt.
Idag när jag lekte med crosstrainern var det en snubbe ett par maskiner bort, som hade på sig mjukisbyxor och hoodie. Och alltså... Som sagt, typ okej om man styrketränar lite mesigt, men iaf jag blir väldigt varm av att anstränga mig så. Man rör sig ju ändå (helst) både relativt fort och med motstånd, så man liksom.. får ut något av det. Och jag blir varm och svettig i linne. Man lär ju typ dö i såna kläder?
Jag bara förstår inte detta fenomen.