Caroline tränar (?!)

Jag har börjat träna. Den sista i världen man trodde skulle gymma och sånt. Men nu blev det så. Och jag älskar det.

Så bra!

Kategori: Gym

Dagens morgonträning gick typiskt bättre än i måndags. Gick väl rätt bra då med iofs, men ändå bättre idag.
 
Såhär blev det:
Roddmaskin: 2 minuter, nivå 10.
Negativa chins: 5x3
Knäböj: 5x5 33,5kg
Marklyft: 5x5 58,5kg
Russian twist: 3x20 12kg
Knäböj på balansplatta: 40+30
 
Chinsen gick klart bättre idag än i måndags. Tror nog dock att jag nästa gång får använda en lite mindre låda att stå på, för att komma upp till stången. Nu var det lite som att den var i vägen för att jag ska kunna hänga tills armarna är raka. Klart bättre att hoppa lite mer än att inte göra övningen fullt ut. 
 
Höjde vikten lite på knäböjen. Bara 1kg, men lite är mer än inget. Trött på att vara på samma där hela tiden, men jag är lite feg, så jag vågar inte öka nå mycket. Så att jag tänker att småsmåsteg är också steg, och med lite tidsperspektiv så kan man ju komma långt ändå.
 
Inte helt nöjd med marklyftjävlarna. Jag kunde ju på 60kg, men det verkar varit en engångsgrej. Skulle iofs kunna bero på att jag börjat pausa lite längre mellan repsen, och det visade sig att det blir typiskt jobbigare då. Men ändå, 58,5 känns inte dåligt! 
 
Nu har jag ett tag inte haft en lapp där det står vad jag ska göra, och jag har märkt att jag lite glömt bort vad det är jag brukar göra. Men detta känns väl ändå som ett okej program? Saknas något, vad borde jag kanske lägga till?